Skip to main content

Wist je dat… een dagelijkse smoothie niet alleen lekker is, maar ook erg gezond?! De voordelen van shakes en smoothies zijn:

  1. Een snellere stofwisseling
  2. Verbeterde spijsvertering
  3. Preventie van veel risicofactoren van obesitas

Veel smoothies zijn bereid met groenten en fruit welke rijk zijn aan voedingsvezels. Dit zorgt ervoor dat je minder eet, terwijl je tóch waardevolle voedingsstoffen binnenkrijgt! Ook gezonde smoothies op uw evenement of feestje? Bekijk de mogelijkheden van onze luxe smoothiebar eens!

Obstipatie, opgeblazen gevoel, krampen en slechte spijsvertering kunnen het metabolisme vertragen en het moeilijker maken om af te vallen, maar veel smoothies en shakes kunnen verlichten uw spijsvertering.

Wij hebben twee smoothies op een rij gezet die niet alleen lekker zijn, maar ook nog eens erg gezond!

Apple en Blueberry

ingrediënten:

1 handje bosbessen
1 appel
100 gr spinazie
200 ml amandelmelk

Een koele variant? Voeg dan wat ijsblokjes toe!

Antioxidanten van de bosbessen, rijk aan vezels door de appel en een breed scala aan minderalen en vitaminen in de spinazie. Amandelmelk zorgt voor lekker veel calcium, kalium, ijzer, zink en vitamine C en B!

Spinazie en avocado

ingrediënten:

1/2 avocado
100 gr spinazie
1 appel
100 ml appelsap
100 ml water

Deze heerlijke shake is rijk aan voedingsvezels en gezonde vetten. Twee groenten en één fruitsoort? Kan prima! Proef zelf maar 😉

Zoals je kunt lezen, zijn wij vooral fan van groene smoothies. We combineren groenten en fruit; spinazie, banaan en aardbei bijvoorbeeld.

Heerlijk!

Wat is jouw favoriete smoothie? Laat het ons weten in de comments!

 

Casper Schunselaar

Author Casper Schunselaar

More posts by Casper Schunselaar

Leave a Reply