Ons verhaal

De Foodspot creeërt heerlijke belevingen

Een complete beleving voor jou en jouw gasten. De look, feel en taste van De Foodspot Evenementconcepten is net even iets anders, hierdoor zijn wij een graag geziene gast op allerlei evenementen en feesten!

De Foodspot biedt de totaaloplossing op het gebied van evenementencatering

Full Service catering. Drie jonge cateraars uit De Bilt die van hun hobby hun vak hebben gemaakt. Zelf houden we enorm veel van eten, drinken en feestjes. Dat is precies de reden dat we iedere dag met enorm veel plezier werken om anderen te laten genieten van onze catering concepten!

Een complete beleving voor jou en jouw gasten.

  • Persoonlijk – wij zorgen ervoor dat de catering van A tot Z in de puntjes is verzorgd. Bij ons ben je geen nummertje, onze persoonlijke werkwijze wordt gewaardeerd door onze gasten. Onze recensies zijn lovend!
  • Succesvolle concepten – Ieder evenement is uniek en daarom zijn de mogelijkheden eindeloos. Pannenkoeken op een bruiloft? Of liever een Personal chef op een 21 diner?
  • Unieke belevingen – Catering is niet alleen lekker eten en drinken verzorgen. Het gaat om de totaalbeleving. Wij verrassen met onze culinaire kunsten, iedere dag opnieuw!

“Op zichzelfstaand is eten en drinken een belangrijk aspect bij een feestje, maar bij een onvergetelijk evenement is eten en drinken onmisbaar”   –   Erik Smuit

De Foodspot heeft een fantastische tapas catering verzorgt voor een verjaardag van een van onze dochters.
Casper is een zeer vriendelijke cateraar en luistert naar je wensen en voert deze dan ook perfect uit.
Wij komen zeker terug bij De Foodspot om een van onze (bedrijfs)feestjes luister bij te zetten met bijzondere gerechten.
De Foodspot gebruikt eerlijke en verse producten welke het geheel een bijzondere smaak geven. Een aanrader.

MaaikeBosch en Duin

Wij hebben een leuke avond gehad! Het vlees was goed bereid en verzorgd en kwamen niks te kort. De buikjes van iedereen waren goed gevuld en de service was prima.

One FoxUtrecht

Wij en onze gasten hebben in onze eigen tuin genoten van een heerlijke en zeer goed verzorgde tapasavond verzorgd door de Foodspot. Prima kwaliteit, vers bereid en ruim voldoende. Afspraken waren duidelijk en prima nagekomen. Mooi op tijd gebracht en opgedekt op de door ons klaargezette tafels. Wat ook bijzonder fijn was, is dat de borden, bestek en overig materiaal welke meegeleverd waren, ongewassen weer in de kratten kan en de volgende dag werd opgehaald. Het scheelde ons een hoop werk, waardoor we zelf ook van het feest hebben kunnen genieten. Wij bevelen een tapasavond of BBQ catering verzorgd door De Foodspot Evenementconcepten zeker aan!

Ad en Ingrid HuipenTienhoven

We kijken terug op een super geslaagd feestje. Tot in de late uurtjes hebben we lekker zitten doorborrelen, er kwam nog een ploegje extra langs, al het eten , op wat paella na , was op – heerlijk ! Ik vind dat jullie het top gedaan hebben , iedereen is met een visite kaartje de deur uit gegaan ! Nog eens heel veel dank, ik heb nog niet eerder zo’n relaxed feestje gehad.

Annemarie HoogeveenDen Dolder

Download ons Foodbook

Ideeën opdoen?

Naar het cateringoverzicht

Nieuwsgierig?