Skip to main content

Met onze unieke Koffiekar zijn we expert op het gebied van heerlijke koffie. Daarom hebben we 5 feitjes op een rij gezet voor alle koffieliefhebbers (en ook voor diegenen die er niks aan vinden)! 

  1. Koffie is de nummer één netwerk-tool. Sommigen zweren erbij, anderen vinden er niets aan… Toch drinken we jaarlijks wereldwijd meer dan 400 miljard koppen koffie! Hoe vaak heb je op LinkedIn voorbij zien komen; ‘laten we eens een kopje koffie drinken!’
  2. Het woord espresso stamt uit het Latijn, het is komt van het woord ‘uitpersen’
  3. We hebben het altijd over koffiebonen… Wist je dat koffiebonen eigenlijk helemaal geen bonen zijn? Het zijn pitten van de koffiebes!
  4. Doe een beetje rustig aan met het aantal kopjes per dag… het duurt namelijk zo’n 2 tot 3 uur voordat koffie uitgewerkt is.
  5. Dit vinden we nog steeds moeilijk om te geloven… wist je dat koffie meer aroma’s bevat dan wijn? Wie had dat gedacht…

Bonusfeitje;
Met onze mobiele Koffiekar serveren wij heerlijke koffie op iedere locatie. Op bedrijfsfeesten, beurzen en andere evenementen is de Koffiekar mateloos populair. Professioneel overkomen is met de Koffiekar vanzelfsprekend, met name onze zakelijke klanten zijn zeer te spreken over de professionele aanpak van De Foodspot!

Casper Schunselaar

Author Casper Schunselaar

More posts by Casper Schunselaar

Leave a Reply